Det siger andre

Kanon godt underholdt

5stars-1

Phillip formår at underholde fra helt ungt og til ældre publikum. Havde ømme kæber efter at være underholdt i 30 min. Så godt gået 👍🏻🙏🏼Tusinde tak for et super godt og hylende morsomt show, Phillip.

Anmeldt af Betina Nielsen d. 11. juli 2016

Eminent.

5stars-1

Philip kommer ind og tager alle gæster med storm. Får dem med det samme med. God til hurtigt at se, hvad er publikum til her.
Konfirmand Emil, var overrasket, lillesøster Mathilde “han skal også komme til min konfirmation” lillebror Bertram giver Philip Hifive og siger du er fandme sjov.

Anmeldt af Karina Hermansen d. 29. april 2018

Super optræden

5stars-1

Phillip optrådte til vores firmaarrangement, og han tog os med storm lige fra han trådte ind i lokalet. Han formåede at ramme alle 55 personer med sin humor til trods for et aldersspænd fra 28 til 65 år. Han leverede et show, hvor han med perfekt timing fik flettet nogle af de ting ind, som han på forhånd havde fået at vide om vores arbejdsplads. Han har en fantastik selvironi og er super god til at gribe de ting, der kommer fra publikum.
Jeg kan varmt anbefale Phillip til andre!

Anmeldt af Sanne Graff d. 4. november 2017

Fremragende show som satte gang i festen

5stars-1

Vi havde æren af at have philip og hans opvarmer Benjamin ude til vores håndbold afslutning.
Philip leverede et kanon show, hvor han personlig gjorde showet til vores fest. Han var sindssyg dygtig til at improvisere og fik det hele flettet ind, sådan det bare var rigtig sjovt.
Benjamin hans opvarmer, var også kanon sjov og det var en kanon god ide at de var to om showet.
Bellinge If håndbold giver dem begge 5 stjerner og en klar anbefaling hvis man skal bruge et sjovt og anderledes indslag til en fest mv.

Anmeldt af Jonas Madsen d. 12. marts 2018

Perfekt!

5stars-1

Phillip vadede lige ind i festen med store træsko på og fangede stemningen og gæsterne med det samme! Han var utrolig god til at bruge de stikord jeg på forhånd havde sendt til ham om de 2 studenter, som vi holdt fest for! Og den gik rent hjem 🙂 Han er utrolig god til at være spontan og bruge alle gæster. Og så har han den fedeste selvironi, super fedt!!
Tusinde tak for et super godt og hylende morsomt show, Phillip.

Anmeldt af Betina Nielsen d. 11. juli 2016

Perfekt timing

5stars-1

Det var en fornøjelse at du kom og tog fusen på 9.klasserne til deres dimissionsfest. Du formåede at fange deres opmærksomhed på den fede og sjove måde. Det var morsomt og samtidigt helt nede på jorden hvor alle kunne være med.
Du tog udgangspunkt i de unges hverdag og hermed havde du fuld opmærksomhed. Du var fantastisk og de unge mennesker har talt om dig dagene efter.

Så kan kun varmt anbefale Phillip 🙂

Tusinde tak for at du var frisk på sådan en flok unge friske 9.klasser.

/ forældregruppen og alle 9. Klasserne 2016 fra Holbergskolen Dianalund

Anmeldt af Annika Olsen d. 24. juni 2016

Super

5stars-1

Vi havde booket Phillip til en 30 års fødselsdag, og alle syntes, han var super god. Kan klart anbefales.

Anmeldt af Camilla Jensen d. 19. juni 2016

Velafstemt show til konfirmationen

5stars-1

Hurtig respons, frisk, opfordrer til dialog, opfylder aftale, præcis og i godt humør, dejligt indslag og løfter publikum.

Anmeldt af Susanne Isaksen d. 5. maj 2016